Τρόποι Πληρωμής

card.png
ΜΕ ΚΑΡΤΑ

Πιστωτική, Χρεωστική ή Προπληρωμένη Κάρτα

Οι Online πληρωμές σας στην πλατφόρμα InnLaw πραγματοποιούνται μέσω ασφαλούς online σύνδεσης με το σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών της Revolut Business με χρήση πιστωτικής (credit card), χρεωστικής (debit card) ή προπληρωμένης κάρτας (prepaid card) Visa, Maestro, και MasterCard.

PayPal.png
ΜΕΣΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ PAYPAL

PayPal

Το PayPal λειτουργεί περισσότερο ως διαμεσολαβητής καθώς διαχειρίζεται τις online πληρωμές σας, πληρώνοντας τα ηλεκτρονικά καταστήματα για λογαριασμό σας. Με άλλα λόγια δεν πληρώνετε απευθείας εσείς το ηλεκτρονικό κατάστημα με το οποίο συναλλάσσεστε, αλλά το πληρώνει το PayPal για εσάς χρησιμοποιώντας και κρύβοντας τα στοιχεία της πληρωμής σας.

Επιλέγοντας PayPal ως τρόπο πληρωμής κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα μεταφερθείτε άμεσα στη σελίδα του, όπου αρκεί να συμπληρώσετε το email και τον κωδικό σας και θα έχετε πραγματοποιήσει την πληρωμή σας με ταχύτητα, αξιοπιστία και ασφάλεια. Οι πληρωμές μέσω PayPal γίνονται με μεταφορά χρηματικού ποσού σε ευρώ στο email contact@innlaw.gr. 

Περισσότερες πληροφορίες για το PayPal και τη δημιουργία λογαριασμού μπορείτε να βρείτε εδώ.

 
bank-transfer.png
ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας την τράπεζά σας με έναν από τους τρόπους πληρωμής που αυτή σας διαθέτει: πληρωμή σε ATM, σε μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών, στο ταμείο, ή μέσω e-banking, εφόσον έχετε πρόσβαση σε αυτό. Η διαδικασία είναι η εξής:

  • Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, επιλέξτε ως τρόπο πληρωμής την τραπεζική κατάθεση. Στην οθόνη σας θα εμφανιστούν οι αριθμοί τραπεζικών λογαριασμών της Δικηγόρου, οι οποίοι θα σας αποσταλούν και με email με τη σύνοψη της παραγγελίας σας.
  • Κατά την κατάθεση των χρημάτων στην τράπεζα που επιθυμείτε, αναγράψτε ως αιτιολογία συναλλαγής τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμο που έχετε δηλώσει ως πρόσωπο χρέωσης της παραγγελίας.
  • Επικοινωνήστε μαζί μας στο contact@innlaw.gr και ενημερώστε μας για την πραγματοποίηση της πληρωμή σας, αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμο που προσώπου που έχει κάνει την κατάθεση. Εάν είναι δυνατόν, αποστείλτε μας και το αποδεικτικό πληρωμής που θα έχει εκδοθεί από την Τράπεζά σας. 
Cash.png
ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ

Αντικαταβολή

Επιλέγοντας την αντικαταβολή ως τρόπο πληρωμής, θα πληρώσετε με μετρητά στον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής μόλις λάβετε τα έγγραφά σας. Αυτός ο τρόπος πληρωμής είναι δυνατός μόνο για έγγραφα που αποστέλλονται στην Ελλάδα και θα επιβαρυνθείτε με το ποσό των 3.00€ που αντιστοιχεί στο κόστος της συγκεκριμένης υπηρεσίας από τον ταχυμεταφορέα και δεν αφορά σε αμοιβή για τη Δικηγόρο.