Τρόποι Αποστολής

card.png
ΜΕ ΚΑΡΤΑ

Πιστωτική, Χρεωστική ή Προπληρωμένη Κάρτα

Οι Online πληρωμές των παραγγελιών σας στο InnLaw πραγματοποιούνται μέσω ασφαλούς online σύνδεσης με το σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών της Εθνικής Τράπεζας με χρήση πιστωτικής (credit card), χρεωστικής (debit card) ή προπληρωμένης κάρτας (prepaid card) Visa, Maestro, και MasterCard.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “ ​​i-bank e-commerce ” της Εθνικής Τράπεζας, η οποία χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL).

PayPal.png
ΜΕΣΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ PAYPAL

PayPal

Το  PayPal λειτουργεί περισσότερο ως διαμεσολαβητής καθώς διαχειρίζεται τις online πληρωμές σας, πληρώνοντας τα ηλεκτρονικά καταστήματα για λογαριασμό σας. Με άλλα λόγια δεν πληρώνετε απευθείας εσείς το ηλεκτρονικό κατάστημα με το οποίο συναλλάσσεστε, αλλά το πληρώνει το PayPal για εσάς χρησιμοποιώντας και κρύβοντας τα στοιχεία της πληρωμής σας.

Επιλέγοντας PayPal ως τρόπο πληρωμής κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα μεταφερθείτε άμεσα στη σελίδα του, όπου αρκεί να συμπληρώσετε το email και τον κωδικό σας και θα έχετε πραγματοποιήσει την πληρωμή σας με ταχύτητα, αξιοπιστία και ασφάλεια. Οι πληρωμές μέσω PayPal γίνονται με μεταφορά χρηματικού ποσού σε ευρώ στο email contact@innlaw.gr.

Περισσότερες πληροφορίες για το PayPal και τη δημιουργία λογαριασμού μπορείτε να βρείτε εδώ.

bank-transfer.png
ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας την τράπεζά σας με έναν από τους τρόπους πληρωμής που αυτή σας διαθέτει: πληρωμή σε ATM, σε μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών, στο ταμείο, ή μέσω e-banking, εφόσον έχετε πρόσβαση σε αυτό. Η διαδικασία είναι η εξής:

Cash.png
ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ Ή ΜΕ ΧΡΗΣΗ POS

Αντικαταβολή

Επιλέγοντας την αντικαταβολή ως τρόπο πληρωμής, θα πληρώσετε με μετρητά στον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής μόλις λάβετε τα έγγραφα που παραγγείλατε. Αυτός ο τρόπος πληρωμής είναι δυνατός μόνο για παραγγελίες που αποστέλλονται στην Ελλάδα και θα επιβαρυνθείτε με το ποσό των 3.00€ που αντιστοιχεί στο κόστος της συγκεκριμένης υπηρεσίας από τον ταχυμεταφορέα και δεν αφορά σε αμοιβή για το InnLaw.

Η δυνατότητα πληρωμής με μετρητά ή με χρήση POS υπάρχει μόνο εφόσον η παραλαβή των εγγράφων σας γίνει από την έδρα της Δικηγόρου (Αριστοτέλους 2Α, Φλώρινα, 53100).